The Travelling Teacher

Cursussen & workshops

The Travelling Teacher

Cursussen & workshops

Bij The Travelling Teacher bied ik op maat gemaakte Franse taalcursussen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu een beginner bent die de basis van de Franse taal wil leren, of een gevorderde spreker die zijn vaardigheden verder wil ontwikkelen, ik sta klaar om je te begeleiden op jouw taalreis.

Cursussen voor beginners en gevorderden: mijn cursussen zijn ontworpen om je op je eigen tempo te laten leren. Met een persoonlijke aanpak help ik je om vloeiend en zelfverzekerd Frans te spreken.

Zakelijk Frans: voor bedrijven bied ik in-company trainingen aan, zodat jouw team effectief Frans kan gebruiken in een zakelijke omgeving. Ik ben flexibel en verplaats me naar de klanten, waardoor het leren gemakkelijk in jouw schema past.

Bijles en eindexamentraining: vanaf de brugklas bied ik bijles Frans aan om leerlingen te helpen met hun schoolwerk. Daarnaast geef ik eindexamentraining tot en met 6 vwo, zodat leerlingen goed voorbereid hun examens in kunnen gaan.

Inspirerende workshops
Naast cursussen bied ik ook workshops aan op scholen. Deze workshops zijn gericht op het geven van praktische tools aan leraren, zodat zij hun leerlingen op een motiverende manier Frans kunnen leren. Het doel is om docenten te inspireren en te ondersteunen in hun lespraktijk, waardoor leerlingen enthousiast en betrokken raken.

Flexibele en marktconforme tarieven
Bij The Travelling Teacher staat flexibiliteit voorop. Of het nu gaat om het aanpassen van lessen aan jouw schema of het aanbieden van een training op locatie, ik zorg ervoor dat leren altijd toegankelijk is. Bovendien hanteer ik marktconforme tarieven, zodat je altijd een eerlijke prijs betaalt voor hoogwaardige taaldiensten.